Vasaros palydėtuvių šventėje Raseinių rajone

TAIKOS koalicija girdi ir supranta žmones, jų rūpesčius, poreikius, mintis, nerimą.

Drauge su bendražygiais – Eriku Pavlovičiumi, Meida Šabūniene, Jūrate Rudejevienė, Valerijum Rudejevu lankėmės Vasaros palydėtuvių šventėje Raseinių rajone, Butkiškėje. Mus pasitikino Darius Ulickas, kuris yra TAIKOS koalicijos kandidatas Raseinių-Josvainių apygardoje.

Jei galvojate, kad mūsų tikslas – TIK pasirodyti – klystate. Mums iš tiesų rūpi žmonės ir tai, kuo jie gyvena.

Suprantama, šventė skirta švęsti, tačiau matydami politikus, visuomenininkus sutikti žemaičiai nevengė dalintis savo pamąstymais, idėjomis, nuogąstavimais dėl Lietuvos ateities.

Gera žinoti, kad didžiajai daugumai LABAI svarbios šeimos vertybės, taikos išsaugojimas, genderizmo propagandos stabdymas, viešas puolimas prieš kitaip galvojančius, nerimą kelią šalį apraizgęs labdsbergizmo tinklas ir jo veikimas net mažuose miesteliuos… Žmonės puikiai mato, kad yra lygūs ir lygesni, savi ir svetimi.

Pasidalijome TAIKOS koalicijos siekiais, pasakojome apie norą vienyti žmonės – tame tarpe ir politikus, visuomenininkus. Skaldydamiesi dėl smulkmenų tik padedame liberalkonservatorių klanams laimėti. Žmonės to nenori!

Su TAIKOS koalicijos komanda smagiai praleidome laiką, skanavome žemaitiško kastinio. Labai svarbu, kad Lietuvos regionai išsaugotų savo išskirtinumą, o žmonės juose turėtų galimybę gerai gyventi!